A PcMedicina oldal statisztikája

442480
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
E hónapban
Összesen
14
66
304
963
2182
442480

5.77%
39.05%
5.31%
0.97%
0.08%
48.82%
Online (15 perc alatt):2
2 vendeg
Eladó minőségi laptopok, számítógépek!
 
Eladó felújított számítógépeink nagykereskedésből származnak. A gépekről AAM (0% ÁFA) kisadózói számlát állítunk ki, és fél év teljes körű PcMedicina garanciát vállalunk. Nagyon odafigyelünk, hogy csak minőségi 'A' kategóriás kifogástalan állapotú gépeket adjunk át. 
Probálunk a legjobb árakon dolgozni. Ha a neten más cégnél látjátok ezeket a termékeket, akkor nézzétek jól meg, hogy: Egyáltalán kapható, vagy csak "véletlenül" kintmaradt (csalinak). Milyen felszereltségben (processzor, háttértár, képernyő), minőségi kategóriában van? Sok cég azt csinálja, hogy kirakja az adott gépet nagyon jó árban, alá meg kisbetűvel eldugva kiírja, MQ, Bronze, "B" kategóra, stb... Finoman fogalmazva: "szépséghibás". Ami a gyakorlatban azt jelenti: működő, de sérült, törött, hiányző billentyűket, képernyőhibát tartalmazó, "kutya szájából kihúzott" laptopokkal van dolgunk.
Mi csak olyan gépeket ajánlunk amit mi is használnánk! Ezért is merjük vállalni a személyes átadást.
 
Okt1 s
 
Okt2 s
 
KulsoMerevlemezSmall 
 
 
A számítógépeket Békés megyében a legtöbb helyre INGYEN kiszállítjuk, és Önnek beállítva, adjuk át
 
 
Aktuális asztali gépekért kérjük hívjon. Jellemzően bruttó 32000-52000 forintos ársávban tudunk kinálni gépeket, felszereltségtől függően. Ezek újszerű, márkás, nagyon csöndes gépek.
Az árban benne van a telepítés (kivéve az AKCIÓS gépek. Az AKCIÓS gépek esetén a telepítés és beállítás bruttó 5000 Ft) és Békés megyében INGYENES helyszíni kiszállítás/átadás akár a megrendelés napján. Egyéb helyeken ha személyes kiszállítást kér, akkor csak üzemanyagköltséget számolunk, vagy futárral INGYEN küldjük.
Fizetés átutalással, vagy bankkártyával (E-mailben küldőtt, elektronikus számlánkban van ilyen fizetési lehetőség) is lehetséges
Tel.: (06) 20 237 1978