A PcMedicina oldal statisztikája

465789
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
E hónapban
Összesen
13
73
446
555
1611
465789

5.88%
39.17%
5.32%
0.93%
0.08%
48.62%
Online (15 perc alatt):1
Egy vendeg
Eladó minőségi laptopok, számítógépek!

Annyira hiszünk a minőségben, hogy nálunk akár 3 év garancia is elérhető!

Eladó felújított számítógépeink nagykereskedésből származnak. A gépekről AAM (0% ÁFA) kisadózói számlát állítunk ki, és  teljes körű PcMedicina garanciát vállalunk. Nagyon odafigyelünk, hogy csak minőségi 'A' kategóriás kifogástalan állapotú gépeket adjunk át. 
Probálunk a legjobb árakon dolgozni. Ha a neten más cégnél látjátok ezeket a termékeket, akkor nézzétek jól meg, hogy: Egyáltalán kapható, vagy csak "véletlenül" kintmaradt (csalinak). Milyen felszereltségben (processzor, háttértár, képernyő), minőségi kategóriában van? Sok cég azt csinálja, hogy kirakja az adott gépet nagyon jó árban, alá meg kisbetűvel eldugva kiírja, MQ, Bronze, "B" kategóra, stb... Finoman fogalmazva: "szépséghibás". Ami a gyakorlatban azt jelenti: működő, de sérült, törött, hiányző billentyűket, képernyőhibát tartalmazó, "kutya szájából kihúzott" laptopokkal van dolgunk.
Mi csak olyan gépeket ajánlunk amit mi is használnánk! Ezért is merjük vállalni a személyes átadást.
 
Sokan kértétek, hogy új laptopot is szeretnétek. Mi Húsvétra teljesítjük a kívánságotokat, és beszereztünk egy jó, használható paraméterekkel rendelkező gépet, olyan áron, hogy biztosak vagyunk benne, hogy lecsaptok rá.
 
Nyuszi s
 
 3as2022 s
 
 
KulsoMerevlemezSmall 
 
 
A számítógépeket Békés megyében a legtöbb helyre INGYEN kiszállítjuk, és Önnek beállítva, adjuk át
 
 
Aktuális asztali gépekért kérjük hívjon. Jellemzően bruttó 50000-100000 forintos ársávban tudunk kinálni gépeket, felszereltségtől függően. Ezek újszerű, márkás, nagyon csöndes gépek.
Raktáron jelenleg Lenovo, Fujitsu, HP típusú I3-4.gen gépeink vannak bruttó 70000-75000 forintos áron. A raktárkészlet változik, ezért kérjük telefonon hívjon.
Az árban benne van a telepítés (kivéve az AKCIÓS gépek. Az AKCIÓS gépek esetén a telepítés és beállítás bruttó 6000 Ft) és Békés megyében INGYENES helyszíni kiszállítás/átadás akár a megrendelés napján. Egyéb helyeken ha személyes kiszállítást kér, akkor csak üzemanyagköltséget számolunk, vagy futárral INGYEN küldjük.
Fizetés átutalással, vagy bankkártyával (E-mailben küldőtt, elektronikus számlánkban van ilyen fizetési lehetőség) is lehetséges
Tel.: (06) 20 237 1978