A PcMedicina oldal statisztikája

482394
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
E hónapban
Összesen
11
60
71
562
156
482394

5.91%
39.42%
5.28%
0.90%
0.08%
48.41%
Online (15 perc alatt):4
4 vendeg
Idegesítő ha lassú egy számítógép. Rosszabb esetben a bekapcsolás után akár 5-10 percet is várni kell amíg létrejön az internetkapcsolat és megjelenik az első weboldal esetleg betöltödik a skype. Szinte lehetetlen a netezés, mert felugrálnak a reklámok, kéretlen oldalak.
imageshomokoraSokan azt hiszik, hogy régi a számítógépük azért lassú, újra cserélni meg költséges, ezért inkább csak várnak és várnak! Régi számítógépe is lehet gyors, hiszen mi okozza a lassulást? Az interneten történő böngészés közben az ember akaratlanul is feltelepít ilyen, olyan programot, amelyek csak dolgoznak a háttérben Ezek a programok többsége akár rosszindulatú is lehet, amelyeknek sokszor látható jele is van. Például a böngészőben történő keresés  folyamán akár vírussal is fertőzött oldalakra mutató találatokat kapunk.

Vannak akik megpróbálnak az internetről letölteni ismeretlen eredetű, hiper szuper gyorsító programot. Nos... Az ilyen programok egy része maga a VÍRUS.computervirus

Ekkor már van, hogy el se indul a gép. Elveszhetnek, megsérülhetnek a képek, dokumentumok, és egyéb személyes  fontos fájlok.

Sajnos előfordulhat az is, hogy a gépben fizikailag romlik el valami.  Kattog a merevlemez, sötét a képernyő, nem búg fel a gép. Szerencsére ezek a problémák a legtöbb esetben aránylag olcsón orvosolhatóak.
 
 

Vállaljuk:

  • Lassú számítógép felgyorsítása. Villámgyors indulás, böngészés!
  • Vírusirtás, böngészés közben állandoan felugró reklám, és egyébb kéretlen oldalak eltávolítása
  • Hibafelderítés, elromlott alkatrészek javítása, cseréje.
  • Tanácsadás számítógépe bővítéséhez
  • Vásárolt eszközök (kamera, nyomtató, videokártya, stb) beüzemelése
  • Internet, és otthoni hálózat kiépítése, beállítása
  • Weblapkészítés teljeskörű tárhely / domain név foglalás ügyintézésével (egyedi megbeszélés alapján)

 

Áraink: (olcsók vagyunk... nagyon... )

Békéscsaba, Mezőmegyer, Gyula, Gerla, Békés, Doboz, Sarkad, Sarkadkeresztúr, Kétegyháza, Szabadkígyós, Újkígyós, Elek max. br. 7000 Ft
Bélmegyer, Vésztő, Tarhos, Murony, Méhkerék, Medgyesegyháza, Lőkősháza max. br. 7800 Ft
Almáskamarás, Nagykamarás, Kevermes, Medgyesbodzás, Telekgerendás, Mezőberény max. br. 8490 Ft
Dombegyháza. Mezőkovácsháza,Gerendás, Csorvás, Orosháza max. br. 9990 Ft
Egyéb települések (Szegedig)  Kérjen árajánlatot

 Áraink bruttó árak, egy számítógép javítására értendőek! Nincs plusz kiszállási költség!

Esetlegesen szükséges alkatrészek árát nem tartalmazzák. A szervízautonkban a legtöbb javításhoz szükséges alkatrészekkel rendelkeznünk, így a munkát várakozás nélkül el tudjuk végezni.

Amennyiben a helyszínen a bevizsgálás utáni szerelést nem kéri, úgy a város szerinti meghatározott max munkadíj 50%-t számlázzuk (idő, és benzinköltségünk nekünk is van...). Abban az esetben is ennyit számlázunk, ha bagatel problémáról van szó. Például volt, olyan hogy kimentünk Vésztőre, és azért nem működött a számítógép, mert nem volt konnektorba bedugva... Azonban ez az összeg még mindig kevesebb, mintha a számítógépét egy üzletbe cipelné bevizsgálásra.

Garantáljuk, hogy a munkadíjunk kiszállással együtt soha nem lesz több mint a fenti táblázatban meghatározott város szerinti összeg. 

Ennél korrektebb, olcsóbb ajánlatot nehezen talál. Hát mire vár?auto2
Hívjon most! Elérhetőek vagyunk hétvégén és ünnepnap is 08:00-20:00 óráig!
 
Telefonszám: 20/237 1978