A PcMedicina oldal statisztikája

482390
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
E hónapban
Összesen
7
60
67
562
152
482390

5.91%
39.42%
5.28%
0.90%
0.08%
48.41%
Online (15 perc alatt):1
Egy vendeg
 

 

Csatlakozom az elégedett ügyfelek köréhez smile hangulatjel A gépem nem volt könnyű eset, kicsit tovább is tartott a javítás, mint gondoltam, de erről nem Attila tehetett. A lényeg az, hogy most már rendben van, gyors, és gond nélkül tudok dolgozni. Köszönöm!


Gyerekek már én is új gép vásárlásában gondolkoztam , de Attila fitté varázsolta a 2 éves régi alkatrészekből összerakott agyon nyüstölt gépem ! Most gyorsabb , mint én voltam a postán , mondjuk az nem csoda !
Viccen kívül nagyon flottul működik !


 

Ez az Attila varázsló. Régi a gépem, nagyon vacakolt, de most tökéletes lett! Pedig előtte már nézte ismerős is, sőt számítógépes boltba is elcipeltem. Ott 4 napig állt, 3 szor mentem mire elhozhattam, sokat is fizettem, de semmi javulás nem volt.
Mindenki azt mondta vegyek új gépet, de arra nincs pénzem. 
Most hogy Attila a Pcmedicinától 2 óra alatt rendbe rakta sokkal gyorsabb lett mint a fiam gépe, pedig azt egy fél éve vette az enyém meg legalább 8 éves!
Szóval, mindenkinek meleg szívvel ajánlom Attilát, és még egyszer köszönöm!


Csak Attilát ajánlom mindenkinek! Gyors,preciz,megbizható és nem utolsó sorban olcsó!! smile hangulatjel Köszönöm a segitséget Attila!!


Istvánné Juhos PCMedicina
· 
Csak ajánlani tudom Attilát.Köszönöm a gyors segítséget,a gépem szuper lett

 

Csak ajánlani tudom Attilát! Én már csináltattam vele, igaz régen, de meg vagyok vele elégedve. 
Most, ha időm engedi, hamarosan felkérem, hogy jöjjön, mert segítségére, tudására van szükségem. 


 

Köszönöm szépen a gyors segítséget, a számítógépeken az internet tökéletesen működik! 


 

Még sok elégedett ügyfélbejegyzést másolhatnánk ide a Facebookról, de úgy gondoljuk, ennyinek elég kell lennie, hogy Ön is lássa  a PcMedicina minőségi munkát végez. 

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal. Az Ő ajánlásuk Nekünk a legértékesebb! Ennek jegyében dolgozunk nap mint nap!

smile hangulatjel

 

smile hangulatjel